Societatea profesionala Cris Consult S.P.R.L, aflata in Bucuresti-Romania, este o societate profesionala specializata in insolventa si activeaza in cadrul legii speciale 85/2006. Societatea noastra fiinteaza din anul 2003 prin vointa asociatului coordonator av. Cristina Dica, persoana cu experienta in domeniul restructurarii si rentabilizarii societatilor comerciale dobandita in cadrul fostului FPS cat si ca unul dintre membrii fondatori ai UNPIR.

     Asociatul fondator si-a inceput activitatea profesionala in cea mai mare societate tanara debutanta in profesie, anume RVA Bucuresti, avand un aport substantial in coordonarea marilor proiecte ale acestei societati alaturi de board-ul director al societatii. Insasi aceasta declaratie reprezinta o dovada incontestabila a experientei mult mai vaste a asociatului nostru fondator, experienta care este extinsa de perioada de pana in 2003, cand s-au pus bazele societatii noastre. Toata aceasta experienta, acumulata prin coordonarea unor proiecte de lichidari bancare, lichidari de societati de asigurari, restructurari sau lichidari de societati comerciale, a condus la recunoasterea in profesie, in fata instantelor si a altor organe abilitate, a calitatii prestatiei.

     Dorim sa aducem la cunostinta instantei si creditorilor faptul ca, societatea noastra profesionala este constienta ca insolventa societatilor comerciale trebuie prevenita, iar daca nu poate fi evitata ea trebuie gestionata de catre specialisti care sa acorde creditorilor increderea si siguranta ca interesele lor sunt aparate in mod legal, iar debitorului ca averea sa este maximizata si optimizata.

      Membrii echipei Cris Consult S.P.R.L, practicieni in insolventa, avocati, economisti, ingineri, sunt specialisti cu calificari multiple si grad de instruire ridicat, avand calitatea de a se implica activ, atat in cazul in care din analiza economico-financiara a debitoarei rezulta ca ar exista posibilitati reale de rentabilizare a activitatii debitoarei in baza unui plan, cat si in cazul in care printr-o lichidare rapida si eficienta se asigura un grad cat mai mare de stingere a creantelor.

      Experienta membrilor echipei noastre permite o analiza complexa a fiecarui caz putand prezenta instantei si creditorilor solutii economice in temei legal, solutii care sa fie agreate din punct de vedere economic cat si procedural atat de creditori, cat si de debitoare, si care sa degreveze instanta pe cat posibil de eventuale litigii si/sau contestatii.